Már 092015
 

2015 március 8-án, Nőnapon, gyönyörű kirándulóidő ígérkezett. Tahitótfaluból tízen indultunk a sárga jelzést követve. Az út elején egy hölgy le akart beszélni minket, hogy ne menjünk erre, mert nagyon messze van. Nem hallgattunk rá.

A kellemes séta után sokan megéheztek. Kis pihenő és az energiapótlás után a sárga kör jelzést választottuk. A Hétvályús-forrásnál két fiatalember kétségét fejezte ki, hogy biztos erre akarunk-e menni. Mi az nekünk?! Nekivágtunk. Hát mi tagadás, 5-10 lépés után szuszogó szünetet kellett tartani, de mindenki felküzdötte magát (erre nem ajánlatos lefelé jönni).

Az emlékműnél sem voltunk egyedül, családok kisgyerekekkel, fiatalok, örökifjak fényképezkedtek, élvezve a kellemes napsütést. Itt ért minket a déli harangszó. Könnyítettünk a hátizsákok tartalmán. Ez után úgy döntöttünk, hogy lemegyünk Leányfaluba, ketten meg Pap-rét felé Visegrádra indultak. Változó útviszonyok közt, de sármentesen leértünk a piros kereszt jelzésen. Sikerült két tavaszi virágot is lefényképezni, ezt kapták a hölgyek a fiúktól.

Haraszti Zsuzsanna

Sorry, the comment form is closed at this time.