dec 212015
 

Hagyományaink szerint az idén is megtartottuk az adventzáró szakrális zarándoklatunkat.
Sokakat elijesztett az időjárás a sötét erők kényelemre ösztönző áradata. A sötétség temetése helyett elcsábította őket a hamis fények tobzódása.
Sajnos egy rossz hír is eljutott hozzánk a kápolnával kapcsolatban. Nem mondjuk ki, mert nem beszélünk arról, amit nem szeretnénk, hogy a Mi energiánkból is támogatást kapjon.
Pilisszántón a kápolna körül ott lebegett a sötét erők kezeinek önsorsrontó tette, de sokan voltunk, akik a fényt vártuk, ha nem is a megszokott felszabadultságban, de a belső hit ragyogásában. Vártuk a Nap felkelt-jét.
A Nap nem hagyta magát ! Felkelt ! Hogy mielőttünk eltakarta magát sűrű párával és köddel, az nekünk szóló üzenet volt.
Kitartás nélkül nincs előrelépés. Hagyományokat úgy, mint egy virágot, ápolni kell. Mi az ott jelenlévők meghallottuk. Feladatunk, hogy hírül vigyük.
A csillagösvényen végighaladva megkaptuk az indíttatást Nagyjainktól.
A Trézsi kút csodálatosan üdvözölt bennünket. A hármas forrást rejtő domb tetejére felmászva éreztük át kisugárzását,tisztítását. Imával, énekkel köszöntük meg.
Szentkereszti Klastrom romoknál és forrásnál már felszabadultan élveztük a nap jelentőségét.
Mária padnál még jócskán dél előtt megéheztünk és előszedtük elemózsiánkat.
Gábor Barátunk termoszából elővarázsolt forró csokoládéval kényeztetett bennünket.
Dobogókő felé vettük az irányt. Zsivány szikláknál szakrális zuhanyfürdőt vettünk, majd szembesülhettünk valódi Énünkkel.
A tavaji jégkár okozta rombolás vonalán értünk fel Dobogókőre. Tanúságot észlelhettünk, hogy mire képes a természet.
Ugyanezt láttuk Menedékházunknál. Az áttetsző párában tehetetlenül, sötéten állt a Zárva tábla takarásában.Tanúságot láthattunk, hogy mire képes az emberi szeretetlenség.
Az idei zarándoklat csúcsa lelkünk kifényesítésének legfőbb állomása Emese köve, Siketek Mária kegyhelye és a Naptemplom volt. Itt már a Fény uralkodott. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a SZÉP NAPNAK.

Sorry, the comment form is closed at this time.