máj 182016
 

Májusi Nimród túránk Pünkösd vasárnapjára esett.
Az első kép szerinti virágos hangulatban indult csapatunk.
nimród2016-03 Négy leány, négy fiú. Ideális szám ideális összetétel.
nimród2016-01
Szakrális túrára készült mindenki. Az időjárás is úgy viselkedett, ahogy illik. Pilisszentlászlón még borult volt, de ahogy haladtunk, a felhők is vonultak el előlünk.
Az EGYES ponton, (Pilisszentlászló ) próbára tett bennünket. A sár még friss volt. Megizzasztott bennünket, mire lehorgonyoztuk gyökereinket. A hely szelleme, kisugárzása és a Bükkös patakból hozzánk csatlakozó vízi Tündér viszont bőségesen kárpótolt.
Amikor énekeltünk egy madárkórus is rázendített, szél úrfi is meglengette szakállát. Jó érzés volt Nimród által kötődni anyaföldünkhöz.
A Kisrigó étterem kertjében felszolgáltuk magunknak az ünnepi ebédet. Körbejárt a tüzes víz, meg Anti vörösbora. A végén Zsuzsa kávé-kockája zárta a menüt.
A falun áthaladva indultunk tovább Lepencére. Csodálatos májusi erdőillat, ki-ki bukkanó Nap kísért bennünket. Az utolsó szakasz az elhagyatott fatelep holdbéli táj, ipari rombolás a természetben, kissé lehangolt bennünket mire elértük a KETTES pontot. Ahogy beléptünk a körzetébe mintha egy ősi Szentélyt láttunk volna meg. A természet valódi arca visszaköszönt.
A harmadik kép csak egy porszemnyi ízelítő a miliőből. A második, teremtő csokrunkat sikerült jócskán feltölteni.
nimród2016-02
Olyan jól éreztük magunkat hogy legszívesebben leheveredtünk volna. Biztosan szépeket álmodtunk volna, de már izgatottan vártuk a csobbanást. Alig egy negyed óra múlva már előkerültek a fürdőruhák. A negyedik kép a jól megérdemelt merítkezés.

nimród2016-04Még mindig a Nimród KETTES pont vonzáskörzetében a gyógyvíz közvetítésével.
No ennyit erről a szép napról. Alig várjuk Nimród következő állomásait. ( augusztus ). Üdv.

Sorry, the comment form is closed at this time.