jún 202016
 

Az utóbbi napokban volt min rágódnom. Be is jelzett a bal alsó hetes rágófogam. Bevettem egy fakanalat az kiállt, de a fogfájás nem. Durva gyógyszertári méregre szorultam, ami pedig nem szerette az éjszakában felszolgált finom italokat. Ilyen hangulatban vertünk tábort a megáradt Duna egy alkalmas partján. A ráhangolást Fehér Laci Barátunk kezdte gyönyörű tárogatószóval. A kerékpárút attrakciójává váltunk. Felrotyogott a marhagulyás, énekelgettünk, cseverésztünk.
Lassan elfogyott a napfény, szorgalmasan fogyasztottuk a nedűket, az órákat, készítettük a turista botokat. Gyönyörű éjszakát éltünk át. Nem fogyott ki a szó a nedű, a süti, a zene sem. Tárogató
után Anti barátunk gitáron játszotta fiatalkori slágereinket. Volt, aki elszunnyadt. Az éj sötétje beállt.
Hasadt a hajnal, felizzítottuk a tüzet, a madarak rázendítettek, meghallotta a Nap és előbújt, fénye átsiklott a csendes öreg Dunán, mindnyájan napba öltöztünk. Köszöntőket mondtunk és kezdődött a BOTSZENTELÉS. Napkeltekor, áldott tűzben. Minden jónak jön a vége, elkezdődött a táborbontás, búcsúzkodás. JÖVŐRE VELETEK UGYANITT TALÁLKOZUNK.
Áldás Mindenkire !!!
Kassai Kálmán


Sorry, the comment form is closed at this time.